VAN MELKFLES TOT KABOUTERHUISJE LAMPION

MelkflesWorkshop schilderen voor kinderen
De vakantie is weer voorbij en daarom gaan de workshops schilderen voor kinderen in de CazemierBoerderij in Tolbert ook weer van start. Op zaterdag 8 september is de eerste les.

Beeldend kunstenaar Anneke Ekhart heeft weer heel iets leuks bedacht. De kinderen gaan een lampion maken van een melkfles!

20180828 222727 800Ieder die wel eens in de Efteling is geweest heeft vast de kabouterhuisjes van Anton Pieck gezien. De kinderen gaan zo’n leuk huisje schilderen op een plastic melkfles. Het huisje krijgt geen paddenstoelenhoed, maar een kaboutermuts als dak. Daar komen acht gekleurde lichtjes op. De kaboutermuts gaan de kinderen zelf naaien en versieren.
Het is best veel werk, en daarom wordt de lampion in twee lessen gemaakt: zaterdag 8 september en zaterdag 6 oktober. En niemand heeft straks met Sint Martinus zo’n mooie lampion als deze!

De workshop voor kinderen van 8 t/m 12 jaar is in de CazemierBoerderij, Hoofdstraat 27 te Tolbert op zaterdag 8 september en 6 oktober van 13:30-16:00 uur.

Kosten € 10 totaal (incl. materiaal). Opgave: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fredewalda

Volg ons op

Of meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten in de CazemierBoerderij

 • Dorpshuis

 • Contact

  Adres

  Hoofdstraat 27

  9356AT, Tolbert

  Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Bankgegevens

  Naam: St. Oudheidkamer Fredewalda

  IBAN :NL77RABO0335180035

  BIC:RABONL2U

  Openingstijden

  April tot November op
  Zaterdag en zondag:
  13:30-17:00 uur

  Entree: 3,00 euro
  Kinderen t/m 12 jaar gratis

  Gehele jaar groepen op afspraak: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.