MEREL REEDIJK EXPOSEEERT IN DE CAZEMIERBOERDERIJ

"De Vier Seizoenen"

expo merel reedijk sneeuwklokjes 800De Tolberter kunstenares Merel Reedijk (1958) exposeert in de CazemierBoerderij te Tolbert. Vanaf haar vroege jeugd heeft Merel getekend en geschilderd. Behalve een korte schildercursus aan de VU is ze autodidact. Dat betekent: veel kijken naar schilderijen en dan zelf proberen. Haar werk kenmerkt zich door veel kleur. Schilderen betekent voor deze kunstenares het vertalen van haar binnenwereld.

De keus van het materiaal heeft te maken met haar stemming én het onderwerp. Ze werkt met acryl, tempera- en olieverf. Voor de tentoongestelde schilderijen, die allemaal met de natuur te maken hebben, gebruikte ze oliepastel en kleurpotlood: de tere verbeelding van voorjaarsbloemen, de explosie van kleur in de zomerse impressies en de ingetogen herfst- en winterschilderijen. Kom kijken naar deze vrolijke expositie!

"De Vier Seizoenen" was t/m 13 juni 2019 te bekijken tijdens activiteiten in het dorpshuis van de CazemierBoerderij Hoofdstraat 27 te Tolbert.

Fredewalda

Volg ons op

Of meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten in de CazemierBoerderij

 • Dorpshuis

 • Contact

  Adres

  Hoofdstraat 27

  9356AT, Tolbert

  Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Bankgegevens

  Naam: St. Oudheidkamer Fredewalda

  IBAN :NL77RABO0335180035

  BIC:RABONL2U

  Openingstijden

  April tot November op
  Zaterdag en zondag:
  13:30-17:00 uur

  Entree: 3,00 euro
  Kinderen t/m 12 jaar gratis

  Gehele jaar groepen op afspraak: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.