DE CAZEMIERBOERDERIJ IN DE SNEEUW SCHILDEREN

Was dat moeilijk? Nou en of! En toch is het de kinderen die mee deden aan de schilderworkshop op zaterdag 12 januari uitstekend gelukt. Er werd in zwart/wit geschilderd en dat maakte het nog extra moeilijk, want dan bestaat het perspectief uit kleine nuances.
‘Als je perspectief wilt schilderen’, zo leerde Anneke Ekhart de kinderen, ‘dan moet je eerst goed kijken en proberen driehoekjes en vierkantjes te vinden’, dat maakt het gemakkelijker’.
De kunstwerkjes, die geschilderd zijn op een antracietkleurig bordje, geven de sfeer van de CazemierBoerderij in de sneeuw heel mooi weer. Deze kinderen kunnen er wat van!
De volgende schilderles is op zaterdag 9 februari: Koeien Portret. CazemierBoerderij Hoofdstraat 27 Tolbert, 13.30-16.00 uur. Kosten €10. Opgave Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

20190112 1200

Fredewalda

Volg ons op

Of meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten in de CazemierBoerderij

 • Dorpshuis

 • Contact

  Adres

  Hoofdstraat 27

  9356AT, Tolbert

  Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Bankgegevens

  Naam: St. Oudheidkamer Fredewalda

  IBAN :NL77RABO0335180035

  BIC:RABONL2U

  Openingstijden

  April tot November op
  Zaterdag en zondag:
  13:30-17:00 uur

  Entree: 3,00 euro
  Kinderen t/m 12 jaar gratis

  Gehele jaar groepen op afspraak: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.