Oldebert

REDERIJKERSKAMER VREDEWOLD KRIJGT DE 10E TOLBERTER EREPENNING

Een welverdiend cadeau voor de Tolberter toneelvereniging die dit jaar al 115 jaar (!) prachtige toneelvoorstellingen op de planken brengt. Het is daarmee een van de oudste verenigingen in Tolbert en nog springlevend!Tijdens de Tolberter Nijjoarsvezide in de CazemierBoerderij op zaterdag 2 januari werd voor de tiende keer de Tolberter Erepenning uitgereikt. En de winnaar is: Rederijkerskamer Vredewold! Een welverdiend cadeau voor de Tolberter toneelvereniging die dit jaar al 115 jaar (!) prachtige toneelvoorstellingen op de planken brengt. Het is daarmee een van de oudste verenigingen in Tolbert en nog springlevend!
De penning werd door Martin Weerd overhandigd aan Janna Lietmeijer, voorzitter van Vredewold.Zij nodigde de aanwezigen uit om op 22 of 23 januari naar de Postwagen te komen, wanneer het leuke stuk ’ Pas op voor de buren’ ten tonele wordt gebracht.

Het wel en wee van 2015 werd heel spits verwoord door Meindert Bouma, voorzitter van Fredewalda. Ook werd het Activiteitenprogramma van de CazemierBoerderij gepresenteerd.
IMG 2222 600 IMG 2194 600
IMG 2227 822
IMG 2182 400IMG 2190 400
Vele Tolberters hebben elkaar ‘Zegen ient Nijjoar’ toegewenst.
Het bleef nog lang gezellig.......
kijk voor meer foto's in het
fotoalbum