KINDER-VRIJMARKT OP DE CAZEMIERBOERDERIJ OP OPEN MONUMENTENDAG

‘boeren, burgers en buitenlui’

omd logo met bgl sidebarOpen Monumentendag heeft dit jaar als thema ‘Boeren, burgers en buitenlui’. Dat riepen marktkooplui vroeger heel hard om hun koopwaar aan de man te brengen. Dat gaan we nabootsen op een gezellige vrijmarkt voor kinderen op zaterdag 9 september bij de CazemierBoerderij Hoofdstraat 27 in Tolbert bij mooi weer lekker buiten, bij slecht weer is het binnen in de oude boerderij.

Vrijmarkt Wikimedia 800De markt is van 13:30-16:00 uur en de kinderen mogen alles verkopen wat ze maar willen. Ook kunnen ze muziek maken op hun favoriete instrument of een spel doen, sjoelen bijvoorbeeld. Het kost helemaal niks om mee te doen, alles wat verdiend wordt kan in de spaarpot!
20170815 142113 800De activiteit is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Wel graag vóór 5 september even opgeven. Dat kan via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

En omdat het Open Monumentendag is mag iedereen de historische boerderij en de schitterende dorpsmaquette gratis bekijken. Ouders, opa en oma, broers en zusjes zijn ook van harte welkom!

Ps.: er is nog een activiteit die dag 13:30-16:00: Een tractor schilderen, workshop voor kinderen van 8-12 jaar o.l.v. Anneke Ekhart. Meer Info