EXPOSITIES

IMG 5331 800Familie Keuning
De expositie over de Tolberter schoolmeester-schrijver Wytze Keuning en zijn markante familieleden loopt langzamerhand ten einde. In het laatste weekend van de feestweek (6 en 7 juli, tussen 13.30 en 17.00 uur) kunt u deze tentoonstelling voor het laatst zien. Het museum is ook open tijdens de Jaarmarkt op 3 juli (en niet 26 juni, zoals in de folder staat). Meer info

Zondagsschilders
Aansluitend wordt een tentoonstelling ingericht met schilderijen van zestien amateur-schilders uit de omgeving. In tegenstelling tot wat in de folder staat, gaat deze expositie niet op 6 maar op 13 juli van start (in verband met de feestweek).

Oproep: Boeddha-beelden voor een expositie
Wytze Keuning schreef boeken over Asoka, de Indiaase prins die het Boeddhisme verspreidde. Vanaf 31 augustus wordt een expositie ingericht met Boeddha-beelden in allerlei soorten en maten. Misschien heeft u zelf een mooi of bijzonder exemplaar dat we in september/oktober mogen exposeren. Het gaat daarbij niet om simpele, goedkope beeldjes uit een tuincentrum of goedkope winkel, maar om wat originelere stukken. U kunt hiervoor contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IMG 5200 800Expositie 25 jaar Oudheidkamer Fredewalda
In 2019 viert de Oudheidkamer het 25-jarig bestaan. De roemruchte geschiedenis van Fredewalda is fraai in beeld gebracht in een overzichtstentoonstelling op de zolder. Deze blijft nog tot het einde van het seizoen te bezichtigen tijdens de openingsuren of op afspraak.

Fredewalda

Volg ons op

Of meld je aan voor onze Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten in de CazemierBoerderij

 • Dorpshuis

 • Het Dorpshuis is per 01 januari 2020 overgegaan in Stichting CazemierBoerderij.

  Adres

  Hoofdstraat 27

  9356AT, Tolbert

  Tel.: 0594-512448

  Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  www.cazemierboerderij.nl

  Contact

  Adres

  Hoofdstraat 27

  9356AT, Tolbert

  Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Bankgegevens

  Naam: St. Oudheidkamer Fredewalda

  IBAN :NL77RABO0335180035

  BIC:RABONL2U

  Openingstijden

  Januari tot december op
  Zaterdag: 13:30-17:00 uur

  Entree: 3,00 euro
  Kinderen t/m 12 jaar gratis

  Gehele jaar groepen op afspraak: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  of met contactformulier