Harry en Trees maken van hun pensioenfeest een promotie

“…het leek wel of ik Tolbert niet meer uit mijn gedachten kon weren…”

Dit jaar werden Harry en Trees van Elderen uit Leek beiden 65 jaar. Dat leek hun een leuke gelegenheid om een feestje te organiseren. Zij besloten hun kinderen, kleinkinderen en 9 broers en 5 zussen met partners uit te nodigen voor een gezellige dag op 29 augustus in Tolbert en Leek.

De familie komt uit verschillende delen van Nederland, dus moesten adressen verzameld worden voor logies. Het lukte prima om iedereen onder te brengen. Er werd gebruik gemaakt van Bed&Breakfasts, Camping Nienoord en een logeerkamer van Tolberterheem. Jammer dat de hotelkamers van de Postwagen nog net niet klaar waren, waardoor een stel uitweek naar Haren.

Harry en Trees 800De familie werd tezamen met een aantal lokale genodigden voor een gezellig samenzijn met koffie en gebak én een feestelijk drankje/hapje ontvangen in Dorpshuis Tolbert dat gevestigd is in de sfeervolle CazemierBoerderij. Daar bevindt zich ook het Historisch Centrum Fredewalda , waar Harry vrijwilliger is voor het digitale werk. Hij vond Greet Atsma bereid om de groep genodigden een rondleiding te geven. Het was een daverend succes, de familie was er met moeite weg te krijgen. Greet en Harry kregen, ook nog enkele dagen later, volop complimenten, zoals:
”Het is klein maar bere interessant, wat leuk.”
“Wat hebben jullie vrijwilligers er een prachtig dorpshuis en museum van gemaakt.”
“Fantastische rondleiding.”
En de mooiste: “Bijzonder leuk (en goed) in elkaar gezet, het leek wel of ik Tolbert niet meer uit mijn gedachten kon weren de dagen er na.”

De familie heeft ontdekt hoe mooi en interessant de omgeving hier is, inclusief de CazemierBoerderij. Het is goed toeven in het Zuidelijk Westerkwartier. Een aanrader voor ieder die familie elders in het land heeft.
Onbedoeld werd dit feest dus een promotieactie. Wellicht ook een mooi voorbeeld voor bedrijven en vrijwilligersorganisaties in de sector recreatie en toerisme.

Fredewalda

Volg ons op

Of meld je aan voor onze Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten in de CazemierBoerderij

 • Dorpshuis

 • Het Dorpshuis is per 01 januari 2020 overgegaan in Stichting CazemierBoerderij.

  Adres

  Hoofdstraat 27

  9356AT, Tolbert

  Tel.: 0594-512448

  Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  www.cazemierboerderij.nl

  Contact

  Adres

  Hoofdstraat 27

  9356AT, Tolbert

  Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Bankgegevens

  Naam: St. Oudheidkamer Fredewalda

  IBAN :NL77RABO0335180035

  BIC:RABONL2U

  Openingstijden

  Januari tot december op
  Zaterdag: 13:30-17:00 uur

  Entree: 3,00 euro
  Kinderen t/m 12 jaar gratis

  Gehele jaar groepen op afspraak: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  of met contactformulier